Sleutel afgebroken in het slot? Bel een slotenmaker Rotterdam

ontwerp

Het kan iedereen overkomen: u wil de deur van uw woning openen, maar heeft niet in de gaten dat u de verkeerde sleutel gebruikt. Omdat u blijft wrikken en duwen, breekt de sleutel uiteindelijk af in het slot en kunt u geen kant meer op. Heeft u uzelf op deze manier buiten gesloten? Dan hoeft u geen raampje in te tikken om alsnog binnen te komen, maar neemt u gewoon contact op met een slotenmaker Rotterdam.

 

De werkwijze van een professionele slotenservice

Een slotenmaker uit Rotterdam is opgeleid om een deur zonder het gebruik van het slot te openen. Is uw sleutel afgebroken in het slot en krijgt u de afgebroken sleutel er echt niet meer uit? Dan kunt u een slotenmaker bellen om u te helpen. Door een slotenmaker te bellen voor het verwijderen van een afgebroken sleutel, hoeft het slot helemaal niet vervangen te worden. Een slotenmaker gebruikt namelijk speciaal gereedschap om de afgebroken sleutel uit het slot te verwijderen. Heeft u toch een nieuw slot nodig omdat u de deur verder heeft beschadigd? Dan kan de slotenmaker het oude slot verwijderen en direct een nieuw slot plaatsen.

 

Uzelf buitengesloten? Ook dan belt u een slotenmaker

Het kan ook voorkomen dat u uzelf per ongeluk heeft buitengesloten door de deur in het slot te trekken, zonder dat u een sleutel op zak heeft. Ook in dit geval hoeft u geen raampje in te tikken om alsnog binnen te komen, maar belt u een slotenmaker om het slot te vervangen. Het oude slot wordt verwijderd, u kunt de woning weer binnen en u krijgt meteen een nieuw slot.