Een gietvloer voor ieder interieur

vloeren

De vele voordelen maken onze gietvloeren geschikt voor elk interieur. U kan zelf de wensen en stijl aangeven en we maken een ontwerp voor u. u mag de vloer zelf aanleggen maar u kan er ook voor kiezen om dat door onze vakmannen  te laten doen. Wilt u meer info of gelijk een offerte aanvragen? Klik dan op de links en neem contact met onze op! Naast gietvloer kan u ook voor een design woonbeton vloer bij ons terecht.

Ervaren gietvloer expert

De laatste jaren hebben wij vooral veel zakelijke klanten geholpen aan mooie vloeren maar ook in de consumentenmarkt wordt de nieuwe ondergrond steeds populairder. Wij helpen nu mensen om een gietvloer in hun huis te leggen tegen een scherpe prijs. Neem gerust even contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website.

De mogelijkheden met een gegoten vloer

Met een houten vloer of tegels heeft u vaak maar beperkte keuze als het gaat om  kleur en design. Ook dat is met een gietvloer opgelost, u kunt zelf ook een ontwerp inleveren en dan kan de specialist daarmee aan de slag. Het is eerst van belang om te bepalen wat voor type gietvloer u precies wil, u kunt namelijk ook kiezen voor een iets dikkere epoxyvloer variant, die is extra stevig en daarom vooral geschikt voor bedrijfspanden. Voor een woonruimte kunt u wellicht beter kiezen voor de voordelige vloercoating variant.