Sanitair online

SanitairAls starters op de huizenmarkt in Nederland is het erg lastig om een woning te vinden die je kunt personaliseren. Vooral omdat de vele woningen die te koop staan al enigszins een leuke stijl hebben. Echter het maakt het als starter wel erg interessant. Dit komt omdat ik en mijn vriendin het interessant leek om een woning te renoveren. De reden hierovor is dat het vaak op TV komt en daardoor leek het ons een erg leuk concept. Toen we ook nog eens de website van Sanitair Online zagen was het voor ons rond.

actieartikelenRenoveren

Dit kan vaag klinken echter het is heel logisch als je weet dat de woning die we op het oog hadden een erg leuke woonkamer had. Een keuken waar we aan konden renoveren en ook een badkamer. Het vinde nvan betaalbare sanitair van goede kwaliteit is erg lastig, vooral omdat onze stijl nogal uniek is. Omdat we toen een website zagen waar de kwaliteit goed was, een uitgebreid assortiment had en ook nog eens snel leverde was het voor ons helemaal rond. We lieten onze beslissing natuurlijk niet van het sanitair afhangen maar het was zeker een factor die zwaar woog.

We zijn Peter en Marjo erg dankbaar voor de geweldigr eservice en het professionele advies. Het heeft ons echt geholpen om de badkamer in te richten in onze stijl en daardoor hebben we precies gekregen waar we naar op zoek waren. Het is een echte aanrader als bedrijf. Professioneel en klantvriendelijk.