Loodgieter in Breda (De Haas)

Bus-Zijkant1Is het u ook weleens overkomen? U komt thuis en u merkt dat er iets niet goed is. Er stroomt water van uw trap af naar beneden. Dit kan verschillende dingen betekenen. Er kan bijvoorbeeld een leiding gesprongen zijn, of uw wasmachine heeft het begeven en is leeggelopen. Dit zijn hele vervelende gebeurtenissen kan ik nu uit eigen ervaring vertellen. Bij mij is dit namelijk net gebeurt. Ik kwma thuis van het sporten en kwam thuis in een gang vol met water, mijn leiding was gesprongen en was nu constant aan het doorlopen. Ik moest dus met spoed een loodgieter in Breda bellen om de leiding te laten maken.

loodgieterDe Haas loodgieters

Via het internet zocht ik naar Loodgieter Breda waar ik loodgieter De Haas tegenkwam. Een mooi verzorgde website met naar mijn inzicht een serieus loodgieters bedrijf. Ik heb direct contact gezocht met dit bedrijf met de vraag of ze mij konden helpen. Ze gaven me direct goede tips om het stromen van het water te stoppen om zo de schade te beperken. Met een half uur stonden ze bij mij op de stoep om de leiding vakkundig te maken. Loodgieter De Haas is in mijn ogen een keurig bedrijf en zeker ook de volgende keer die ik bel mocht het nog eens gebeuren. Ze hebben me netjes en vooral ook snel geholpen wat in een dergelijke situatie zeker moet gebeuren.

Mijn ervaring

Het is een hele ervaring om thuis te komen en te zien dat je hele gang onder water staat, je schrikt behoorlijk en weet niet direct wat je moet doen. Vooral omdat je niet weet wat er aan de hand is stond ik even een tijdje om me heen te kijken van ”wat moet ik nu doen?”. Doordat ik De Haas op internet vond ben ik snel en correct geinstruweerd om tot actie over te gaan. Mijn ervaring met dit bedrijf is dan ook zeer goed en daarom ook de moeite waard om een artikel aan te wenden op mijn blog.