Plisse hordeur kopen?

Unilux

Ben je van plan om een plisse hordeur te kopen? Dan is Uniulux het bedrijf voor jou! Wij hebben erg kwalitatieve hordeuren die jou zullen helpen tegen de vervelendste beestjes. Wil je eindelijk goed kunnen slapen zonder last te hebben van de muggen? Bezoek onze site!

Wat voor plisse hordeur wij aanbieden

De plissé hordeur van ons is de meest gekochte hordeur in heel Nederland. Deze hordeur is een Japanse stijl hordeur die aangepast is voor de westerse eisen. Het is een hordeur die in elk soort schuifpui past en ook nog is makkelijk te monteren is. Je kunt het dus de dag dat je het binnenkrijgt meteen plaatsen. Het heeft een mooi strak design die er voor zorgt dat de aansluiting op het kozijn onopvallend wordt. Je kunt voor de standaard versie gaan of voor de dubbele versie. De producten zijn goed beschreven en je kunt zelf kiezen hoe lang de hordeur is. Bekijk de site en verdiep je meer in deze producten!

Wat hebben wij nog meer?

Natuurlijk hebben wij niet alleen de plissé versie, maar ook andere hordeuren. Ook hebben wij horren voor ramen. Ze komen in allemaal verschillende maten en soorten. Van aluminium, kunststof, enzovoort. Als je dus op zoek bent naar de beste horren voor in huis, dan kun je het bij ons zeker wel vinden!

Unilux

Contact opnemen met ons

Als je vragen hebt of je hebt misschien advies nodig, dan kun je contact opnemen met ons door ons te bellen of door te mailen. Vind alle contactinformatie op onze site onder het kopje “contact”