Onderhoudsarme gevel

kunststof plaatmateriaal

Je wilt eens wat anders voor je bedrijf en positief opvallen tussen de andere gebouwen, of ben je al die gevels met steen zag voor je woonhuis dan kun je daar kunststof plaatmateriaal natuurlijk ook voor gebruiken. Het plaatmateriaal is bestendig tegen alle weersomstandigheden en buiten te gebruiken, zelfs op de kleur wordt er garantie gegeven van maar liefst 10 jaar. Hiervoor weet je zeker dat je aankomende jaren verzekerd bent van een prachtige verzorgde gevel, niet alleen voor je bedrijfsgevels maar ook je woning kun je er prima mee bekleden.

kunststof plaatmateriaal

Voldoet aan alle kwaliteitsnormen

Wanneer je kunststof plaatmateriaal op de gevel aan wilt brengen, wil je wel zeker weten dat je goede kwaliteit gevelplaten hebt. De gevelplaten van Pastica.nl voldoen aan alle mogelijke kwaliteitseisen die er aan de platen worden gesteld. Omdat de platen moeilijk brandbaar zijn zijn ze ook erg veilig om te gebruiken voor bij een opslag, de kans het hele pand af zal branden is bijzonder klein. Ook bouwtechnisch voldoet de gevelbeplating aan alle wet en regelgeving die er is op bouwtechnisch gebied.

Geel blijft geel

Rood en geel zijn kleuren die normaal gesproken moeilijk zo blijven, dit komt met name door invloed van UV licht. Geel wordt in de meeste gevallen lichtgeel, en rood gaat meer de roze kant op. Met kunststof plaatmateriaal van Plastica.nl weet je zeker dat de kleuren echt de kleuren blijven zoals bij aankoop. De gevelbeplating is te verkrijgen in vier verschillende formaten, veel verspilling is dus niet aan de orde tijdens het verwerken ervan. Laat je het project opstarten door het bedrijf met de originele bevestigingsmiddelen heb je ook garantie op de montagen.