www.donskussen.nl geeft het perfecte kussen

logo3111-e1383586352196www.donskussen.nl geeft het perfecte kussen

Ik weet het. Het is een dure investering en dons kussen. Ik heb nu heel lang op een goedkoop kussen geslapen van een woonboulevard en ik heb elke dag als ik op sta last van mijn nek. Ik weet nou niet of dit komt door het kussen waar ik al vijf jaar op slaap of door dat ik verkrampt slaap. Ik heb ook wel zwaar werk. Ik werk in de zorg, ik doe de bedden diensten en de afwaskeuken. Elke dag belast je je rug en je nek wel tijdens het verschonen van de bedden. Dat zijn er een stuk of vijftig, misschien wel meer. Ik ben nu ook naar de huisarts gegaan met mijn klachten en zij heeft mij door gestuurd naar de fysiotherapie. Ik heb daar verschillende behandelingen achter de rug. Het sloeg niet aan. Verschillende oefeningen heb ik gedaan. Ik ben nu gaan sporten om meer spieren op te bouwen in mijn rug. Dat schijnt te helpen. Het gaat nu al een stuk beter met mijn nek. Ook adviseerde zij mij een dons kussen. Ik weet dat deze erg duur zijn. De huist arts gaf mij de site www.donskussen.nl en daar heb ik er een besteld. Mocht deze niet goed genoeg zijn dan kon ik het kussen weer terug sturen. Dit hoefde gelukkig niet, dankzij www.donskussen.nl kan ik weer lekker slapen en heb ik een stuk minder last van mijn nek. Ik snap nu achter af niet zo goed waarom ik nooit geïnvesteerd had in een goed kussen voor het slapen, dit is zo belangrijk. Het is fijn om lekker op te staan zonder pijn in je nek.