Tip indien je een Schildersbedrijf Voorschoten zoekt

schilder

Schildersbedrijf VoorschotenNu ik al enig tijd op mijzelf woon, moet ik mijn woning dan ook onderhouden,. Ik moet zeggen dat dit niet altijd goedkoop is. Ik heb dan ook een huis dat al vrij oud is. Omdat de verf aan de buitenkant van mijn begon te bladeren, moest dit dus opnieuw geschilderd worden. Omdat ik hier zelf de tijd niet voor heb, ging ik online zoeken naar een bedrijf dat dit voor mij kon doen. Vandaar dat ik dus op een zaterdagmiddag achter mijn laptop ging zitten en dus zocht op “schildersbedrijf Voorschoten“. Ik kwam toen al direct uit op de website zj-schilderwerken.nl. Ik nam dus telefonisch contact met zij op om een prijsopgave te doen. De muur van mijn huis is overigens niet groot dus mijn verwachting was dat de kosten hier dan ook naar waren.

schilderToen ik eenmaal de prijs hoorde, was ik zo positief verrast dat ik gelijk een afspraak in had gepland. Zo kon de schilder de volgende week al langskomen om de klus te klaren

Niet alleen een aanrader voor mensen in Voorschoten

zj schilderwerkIk moet zeggen dat de schilder van schildersbedrijf Voorschoten die bij mij langskwam zeer goed werk heeft geleverd. Hij iet van te voren enkele kleuren zien en zo kon ik kiezen welke het best bij mij huis paste. Hij deed er dan ook maar één middagje over en moet zeggen dat hij alles netjes had afgewerkt.

Wellicht ook interessant voor jullie is dat zij ook aan  binnenschilderswerk, interieur en kleuradvies doen. Dus ben jij op zoek naar een van deze diensten, raad ik jou aan hun site eens te bezoeken. Naast een lage prijs hebben zij persoonlijk klantcontact hoog in het vandaal staan.