Deurluifels maken mijn droomhuisje helemaal af!

Vorig jaar zomer heb ik mijn droomhuis gekocht in mijn favoriete stad en ik hoefde er bijna niks meer aan te doen en kon meteen intrekken. Het was dan ook een redelijk nieuw en volledig gerenoveerd huis met alles erop en eraan, alleen heb ik er na een aantal maanden toch iets aan laten veranderen. Toen het herfst werd en het ook steeds meer ging regenen, besefte ik namelijk dat mijn huis nog een ding mistte: deurluifels

Functioneel en mooi tegelijk

Ik ben altijd diegene die een hele grote tas bij zich heeft en ergens onderin haar sleutels heeft liggen. Dit resulteert vaak in een situatie waarin ik voor mijn deur steeds naar mijn sleutels moet graaien. Op zich is dit natuurlijk niet een heel groot probleem, maar vervelend wordt het wel als het net op dat moment keihard regent! Daarom heb ik besloten om deurluifels bij mijn voordeur te laten monteren, zodat ik tenminste een beetje droog blijf in mijn zoektocht naar mijn sleutelbos. Via Luifel.com heb ik een mooie glazen deurluifel uitgezocht en op maat laten maken, zodat ‘ie echt perfect bij de voorgevel van mijn huis past. De reden waarom ik voor een glazen variant koos is omdat deze modern en minimalistisch oogt en dat is precies de interieurstijl waar ik zo van houd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en vanaf de buitenkant gezien geeft zo’n deurluifel echt net dat beetje extra!