Al eens aan windowdeco glasfolie gedacht?

windowdeco-4001Dag iedereen, ik ben blij dat jullie mijn blog weer gevonden hebben. Ik heb dit blog gecreëerd om te schrijven over alles wat met wonen te maken heeft. Zo deel ik zelf ervaringen in de hoop dat jullie hier ook iets aan hebben. En mocht het zijn dat jullie hier vragen over hebben, dan kunnen jullie zoals altijd reageren. Ik wil het vandaag graag gaan hebben over windowdeco glasfolie. Bij deze firma kun je raamfolie ontwerpen op maat en dit ook nog eens naar eigen ontwerp. Zo kun je dus iets moois maken op je raam voor kerst. Denk hierbij aan een leuke slee. Of wanneer er weer een EK of WK is. Leuke oranje versiering op het raam. De opties zijn onbeperkt. Wat vooral leuk om te doen is om zelf iets te ontwerpen. Dit kun je eenvoudig doen via de site windowdeco.nl. Ik heb het zelf al eens geprobeerd en het resultaat beviel mij enorm. Ik had gekozen voor een strip die ik voor mijn woonkamer raam had geplakt. Zo kunnen de mensen niet naar binnen kijken. Ik gaf er mijn eigen draai aan door er zonsondergang op de zetten. Klinkt misschien raar, maar het ziet er mooi uit. Als raamfolie materiaal heb ik gekozen voor zandstraalfolie, maar je hebt meer opties.

raamfolie-voorbeeld-1

Opties raamfolie

Raamfolie_Gesneden_Logo_website_buitenkant-220x150Je kunt bij windowdeco glasfolie verschillende glasfolies kiezen. Je heb de keuze uit zes verschillende soorten. De eerste is gesneden raamfolie, deze staat ook wel bekend als graveerfolie, melkfolie of zandstraalfolie. Deze optie had ik zoals gezegd dus. De tweede optie is full colour raamfolie, dit spreekt voor zich neem ik aan. De derde optie bij windowdeco is transparante raamfolie. Optie vier is de statische raamfolie, deze is verkrijgbaar in zowel wit als transparant. Deze optie had ik ook overwogen, alleen leek mij deze wat minder mooi. Optie nummer vijf is gesneden gekleurd vinyl, dit zijn plakletters voor op de voordeur. De laatste optie is full colour stickers, ook een erg mooi idee.
Zoals je kan zien zijn er genoeg opties. Dus wil jij ook iets origineels op jouw huis, bezoek hun eens.