Wandlamp buiten

Een wandlamp buiten geeft je tuin meteen meer sfeer, maar het creëert ook veiligheid. Je kan ook een wandlamp buiten kopen met een bewegingssensor. Dit geeft nog meer veiligheid ter voorkoming van inbraak en andere ongenode gasten. Wandlampen buiten zijn natuurlijk ook nuttig op bedrijfsterreinen en sportvelden, bij maneges, flatgebouwen enzovoort.

Soorten wandlampen buiten

Wandlampen buiten heb je in allerlei soorten, maten en vormen: staande lampen, hangende lampen, muurlampen, klassiek, modern, rond, ovaal, vierkant, in allerlei kleuren, met warm en natuurlijk licht of juist met helder en wit licht, waterdicht, stofdicht…noem het maar op. Ook zijn er solar buiten wandlampen, die op zonne-energie werken.

Bewegingsmelders wandlamp buiten

Een bewegingssensor of bewegingsmelder reageert op beweging, dat wil zeggen een warmtebron (een mens of een dier). Als de warmtebron dichtbij genoeg is zal de melder reageren en het licht aangaan. Als de warmtebron weer weg is, zal het licht automatisch weer uitgaan. Dit voorkomt het laten branden van licht waar dat overbodig is. Bewegingsmelders kunnen handig zijn op het toilet, in de hal, op de overloop, in de tuin, op de oprit. Kijk voor aankoop vanaf welke afstand het wenselijk is dat de sensor reageert (detectieafstand). Sommige breedstralers hebben een geïntegreerde sensor. Deze worden vaak gebruikt als anti-inbraakverlichting.

On line webshop voor verlichting

Bij Lightexpert.nl heb je de keuze uit 44 LED wandlampen buiten. Deze webwinkel is expert op het gebied van LED verlichting en heeft kwalitatief uitstekende producten tegen de laagste prijzen. Hun kennis en ervaring helpen je om de juiste keuze te maken. Kijk ook eens op hun verkoopwijzer voor informatie. Uiteraard kan je telefonisch of per e-mail ook je vragen kwijt. Het telefoonnummer is 085-0471218 en het e-mailadres is klantenservice@lightexpert.nl.