Tip: originele relatiegeschenken

Vandaag een uitstapje naar een heel ander thema, te weten relatiegeschenken. Wil je een van je of al je relaties namelijk verrassen met een mooi product voor in huis, dan is een relatiegeschenk natuurlijk een zeer goed idee. Bovendien laat je met een echt origineel geschenk een onuitwisbare indruk achter op je contacten.

Divers aanbod en dus altijd het relatiegeschenk van je keuze

Ikzelf ben erg te spreken over het aanbod aan relatiegeschenken dat Maxilia heeft, want aldaar kun je een grote variatie vinden in de mogelijkheden. In feite is Maxilia een groot platform, van waaruit je naar diverse onderdelen kunt gaan. Zo heeft het zestig dochterondernemingen onder de grote noemer van Maxilia, alle genoemd naar Max in combinatie met het betreffende product dat je er kunt laten personaliseren. Zo vind je er onder meer Max Pennen, Max Polo’s en Max Mokken, om slechts enkele van de bijna zestig voorbeelden te noemen. Kijk hieronder eens naar een greep in de mogelijkheden die er bij deze partij te vinden is.

165

Onlangs heb ik enkele wijnpakketten besteld bij Maxilia met, zoals hieronder wel te zien is, het logo van van mijn zaak bedrukt op de doos van de wijn. Hieronder heb ik een foto geplaatst van een algemene mogelijkheid, en in dit geval is dat het logo van het Rijk, maar dit kan natuurlijk álles zijn.

172

Ik denk oprecht mijn contacten zeer blij te maken met de heerlijke wijn die in dit pakket zit, het is echte kwaliteitswijn. Je hebt de keuze uit drie verschillende soorten wijnen, namelijk rood, wit en prosecco. Bovendien is er momenteel ook nog een actie op deze flessen, waarbij je korting krijgt naarmate je een grotere oplage bestelt!

166