Het wonen als een expat Eindhoven

Het wonen als een expat Eindhoven

 

corporate-houseing-logoBen je een expat Eindhoven, kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een goede huisvesting in die stad. Dit geldt natuurlijk ook als je een expat Eindhoven in dienst hebt, dat is van hetzelfde laken een pak. Mensen blieven natuurlijk toch gewoon huisvesting en het liefst op een semi-permanente basis. Op een gegeven moment is een hotel echt niet meer toereikend voor een expat, je wilt toch echt andere dingen. Zeker als je weet dat je in Eindhoven voor een tijdje zit, dan loont het om rond te kijken naar de mogelijkheden voor een eigen appartement daar. Wel eentje die je op een heel andere manier huurt dan een gewoon regulier appartement. Er is nu de ideale combinatie tussen een hotel en een appartement en de beste geneugten van beide werelden. Van beide wel de lusten maar niet de lasten, ik denk dat dat het nog het beste omschrijft. Je moet je goed beseffen dat ik uit ervaring spreek, aangezien ik zelf mijn tijd hier in Nederland ben begonnen als expat Eindhoven en ik uiteindelijk net zo’n serviced apartment toegewezen kreeg. Voor mij was dat echt ideaal want ik had alle luxe van een hotel, met bijvoorbeeld een zwembad in de buurt waar ik gebruik van kon maken en een room en cleaning service. Maar toch had ik ook het gevoel van een eigen appartement en naar dat huiselijke ben je ergens toch een beetje op zoek als je in een nieuw land arriveert natuurlijk.