Global Source Asia zorgt voor een betere sfeer in jouw tuin

logoIk wil iedereen weer graag welkom heten op mijn blog. Ik ga vandaag hopelijk weer een goede tip met jullie delen, namelijk het kopen van een loungeset. Global Source Asia is hier een zeer geschikt bedrijf voor. Helaas heb ik zelf niet het genoegen gehad met dit bedrijf, maar enkel vrienden van mij wel. Wat ik wel weet is dat loungesets de ideale meubels zijn voor in de tuin. Dit heb ik al persoonlijke ondervonden bij vrienden van mij in hun tuin. Hij had dus samen met zijn vriendin een huis gekocht. Omdat ik dus zo nieuwsgierig was naar Global Source Asia ben ik zelf eens gaan kijken op hun website. Wat ik daar was tegen gekomen qua onderhoud wil ik graag met jullie delen.

 

Loungeset_GSA4578

Onderhoud loungeset

Omdat iedereen zo lang mogelijk van een loungeset wilt genieten is goed onderhoud noodzakelijk. Het scheelt dat niet elk materiaal evenveel onderhoud nodig heeft. Aluminium frames met losse kussen hebben bijvoorbeeld heel weinig onderhoud nodig. Doordat deze kussen los zijn, kun je ze eenvoudig opbergen wanneer het regent of het zomerseizoen voorbij is. De kussenhoezen kun je wassen op 30 graden en zijn tegenwoordig voorzien van een vochtwerende laag. Dit betekend niet dat je de kussen zo maar in de regen kunt laten staan. Een steigerhouten loungeset van Global Source Asia heeft ook weinig onderhoud nodig, omdat deze een speciale beschermlaag hebben. Je hebt ook nog loungesets van texfiber. Het voordeel van dit materiaal is dat er al een vocht- en vuilafstotende laag op zit. Hier is alleen droog maken al voldoende wanneer je er op wilt gaan zitten. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om via globalsourceasia.eu een extra beschermhoes te kopen hiervoor.

Kussenbox-450x300Ik hoop dat jullie iets aan mijn informatie gehad hebben. Ik weet dat mijn vriend heel positief is over zijn aankoop, en wellicht jullie ook in de toekomst.